top of page

Kalender

Wat staat er allemaal op het programma buiten de chiro zondagen? Schrijf deze datums zeker in uw agenda zodat u ze zeker niet vergeet.

Startdag | zondag 17 september

 

praatcafé | zaterdag 7 oktober
praatcafé is de inschrijvingsavond. Hier kan je iets komen drinken en de leiding beter leren kennen.

Ledenweekend tito, keti en aspi | vrijdag 17 - zondag 19 november 
De tito’s, keti’s en aspi’s gaan op weekend! We vertrekken vrijdagavond en ’s zondags mogen de ouders hun bengels weer komen ophalen. De ouders mogen gerust zijn, wij zullen heel goed op jullie gastjes passen. Het gaat een weekend boordevol plezier en keileuke spelletjes worden. Dit weekend mag u zeker niet missen! Het inschrijvingsstrookje vindt u op onze website.. Inschrijven kan tot zondag 5 novenmber en kost €35.

Christus Koning | zondag 26 november
Christus Koning staat gelijk aan een hele dag chiro. In de voormiddag gaan we met z’n allen naar de kerk en daarna spelen we een leuk spel in de Belse bossen. ’s Middags is het lekker smullen van een maaltijd die wordt voorzien door het oudercomité. De leden worden om 10:00 uur aan het chirolokaal verwacht.

Inschrijven kan door een envelopje met 9 euro mee te geven met uw kind en af te geven aan de groepsleiding voor zondag 12 november of het bedrag over te schrijven. Schrijf op de envelop zeker de naam en groep van het kind en ook indien uw kind vegetarisch is.

Ledenweekend | biepbiep, speelclub en rakwi | vrijdag 16- zondag 18 februari

De biepbiepjes, speelclubs en rakwi’s gaan op weekend! We vertrekken vrijdagavond en ’s zondags mogen de ouders hun lieve spruitjes dan weer komen ophalen. De ouders mogen gerust zijn, wij zullen heel goed op jullie gastjes passen. Het gaat een weekend boordevol plezier en keileuke spelletjes worden. Dit weekend mag je zeker niet missen! Het inschrijvingsstrookje vindt u op onze website. Inschrijven kan tot en met zondag 4 februari en kost €35.

 

Mosselfeest | zondag 25 februari
Kom met het gezin,familie en vrienden proeven van onze lekkere mosseltjes in de parochiezaal. Er is ook stoofvlees, curryworst met frietjes, een fris slaatje met kip, kaaskroketjes, verse soep en dame blanche te verkrijgen. Bovendien worden jullie door de beste bediend, de leiding en de aspi’s. Inschrijvingspapieren vindt u in uw brievenbus, mailbox en op de chirowebsite.

 

Quiz Knight | vrijdag 5 april
Kom gezellig quizzen in de feesttent van Black Knight met de vriendengroep. De voorbije jaren hebben we hier al veel succes mee gehad en hopelijk kunnen wij dit jaar weer op jullie steun rekenen. Er zijn trouwens ook leuke prijzen te winnen!

 

Black Knight | zaterdag 6 april
Onze enige echte aspifuif! Mis hem zeker niet, want amusement en dansplezier zal verzekerd worden.

 

Daguitstap | zondag 28 april
Nog eens een hele dag chiro, jippiejeej! Houd deze dag zeker vrij, want de leden vinden hem elk jaar weer geweldig. We kunnen nog niet zeggen waar we naartoe gaan, want dat is een verrassing. Inschrijvingen starten op ons Mosselfeest en ze lopen t.e.m. zondag 7 april.

 

Chirokamp | 21 tot 30 juli
Houd deze 10 dagen al maar vrij, want dan gaat ons enige echte chirokamp door ! Een gebeurtenis waar we al het hele jaar naar uitkijken. Dit jaar gaan we naar Kieldrecht, joepie! Voor de biepbiepjes gaat het kamp door van 23 tot 30 juli. De inschrijvingen van het kamp zijn op vrijdag 17 mei van 19u-20u

bottom of page